• Dúlai utam...

  Dúlai utam...

  Az egész életünk dúlaság.

 • Miért hordozzam a babámat?

  Miért hordozzam a babámat?

  Mert a babák hordozásra születtek!

 • Örömteli babázás babamasszázs

  Örömteli babázás babamasszázs

  Sírós, hasfájós a kisbabád? Itt a segítség!

Babamasszázs oktatás otthonodban

Sírós, hasfájós a baba?

Álmatlan éjszakáktól szenvedsz?

– Itt a segítség!

Nem kell tovább keresgélned, megtaláltad a megoldást!

Nem igaz, hogy minden babának fáj a hasa, és hogy ebbe bele kell törődni, mert majd idővel elmúlik.

A Te gyermekednek is megvan az esélye arra, hogy azok közé a szerencsés babák közé tartozzon, akiket hamar átsegítenek ezen a nehéz időszakon!

A babamasszázs már az első alkalmak után javulást eredményez. Segíti az emésztést, a bélgázok távozását, a baba megnyugszik, jelentősen többet alszik a masszázs elvégzése után.

 

A masszázsról bővebben:

Az "Örömteli babázás babamasszázs" teremtője, Csomós Patrícia többféle masszázsból állította össze a hasfájásra legalkalmasabb mozdulatsort, mely segíti a kicsiknél az emésztést, a felesleges bélgázok távozását  a szervezetből.

Alapul az indiai – ayurvédikus babamasszázst vette, ugyanis Indiában nem ismerik azt a szót hogy „hasfájás”, mivel már a pici születésétől kezdve rendszeresen átmozgatják újszülötteiket. Segítségemmel már néhány alkalom után Te is elsajátítod a masszázst. Nem kell félned, hogy nem fog menni, hiszen masszírozni mindenki tud. Kisbabádnak már az is megnyugtató és örömteli dolog, ha simogatod. Így a minden napos átmozgatással gyógyszerek nélkül, természetes módon segíthetsz babádnak. Ez a „csodaszer” a biztos, természetes és végleges gyógyír számotokra. Újra visszatér a nyugodt alvások időszaka, közelebb hozza egymáshoz a családtagokat, a baba nyugodt és kiegyensúlyozott lesz, és végre örömteli lesz a babázás!
A masszázst gyógyító aromaterápiával és jó tanácsokkal egészítem ki.

A masszázs egyéb jótékony hatásai:

- segíti az idegrendszer fejlődését.

- a masszírozott babák a betegségekkel szemben is ellenállóbbak.

- a babák kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak; aktívabb a figyelmük és érdeklődőbbek.

- a masszázsnak köszönhetően kevesebbet sírnak, könnyebben alszanak el és alvásuk minősége is javul.

- a súlygyarapodásukra és fejlődésükre is jótékonyan hat.

- kiváló szülő-gyerek kapcsolatot alakít ki: a masszázst természetesen apukák is végezhetik, mely egy remek fürdetés utáni „szertartás” is lehet, az apák és babák közt akár a szoptatáshoz hasonló kötődés jöhet létre.

- segít oldani a feszes izomtónust.

- segíti a mozgás fejlődését.

- a masszázsnak oxitocin termelő hatása is van, ezáltal az anya tovább és könyebben képes anyatejjel táplálni gyermekét; gyorsabban regenerálódik a méh és a nemi szervek.

- rendszeres masszírozás előnyeként a szülő megtanulja-megismeri gyermeke jelzéseit, és képes lesz a baba igényeire megfelelően reagálni.

Hol történik a masszírozás?

A masszázst legcélszerűbb a baba otthonában végezni, hiszen az első időszakban a számára megszokott, nyugodt légkör nagyon fontos. Ezért amennyiben szeretnéd, hogy segítsek, szívesen elmegyek otthonotokba megtanítani a masszázst. Tudom, hogy ha egy sírós kisbabáról van szó, minden perc számít, ezért igyekszem minél hamarabb, 1-2 napon belül elmenni hozzátok. Egyeztetéstől függően általában 3-4 alkalmat vesz igénybe a tanulás. Ezen  alkalmak alatt elsajátíthatod a fogásokat, melyek hatására babádnál jelentős javulást érhetsz el.

Mindig viszek magammal 100%-os tisztaságú masszázsolajat, melyet kiegészítünk aromaterapeuta által kifejezetten hasfájásra bekevert illóolajkeverékkel, (ezeket meg is vásárolhatod tőlem) hogy még sikeresebb eredményt érhessünk el. 


„Ha hordozzák, ringatják, simogatják, kézben tartják, masszírozzák: ez mind-mind táplálék a csecsemő számára. És talán fontosabb is, mint a vitaminok, ásványi sók és proteinek.

/Dr.Frederick Leboyer: Shantala/
Olyannyira megbízunk módszereink sikerességében, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Keressetek  bizalommal, hogy számotokra is örömteli legyen a babázás és az anyaság!

Kapcsolatfelvételi lap

Neved: *:
Lakhelyed: *:
Telefonszámod: *:
E-mail címed: *:
Mely szolgáltatásom érdekel? *:
Honnan hallottál rólam?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolat


Szuetta Kata 

Szakképzett szülésfelkészítő és szüléskísérő, gyermekágyas családkísérő, babamasszázs oktató

Telefon:
+36/30-868-1383

E-mail:
info@oromtelianyasag.hu

A weboldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Szuetta Katalin erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.