Örömteli Anyaság

"Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!"

Szüléskísérés

Jelenleg nem elérhető ez a szolgáltatás!

A dúla nem szülésznő, nem szülészorvos, és az apa szerepét sem veszi át a szülés alatt. A dúla olyan segítő, aki már maga is szült, aki átélte a várandósságot,  aki maga is vajúdott és tudja, hogy ebben a módosult tudatállapotban mi megy végbe egy nő lelkében és testében egyaránt.

A szülés minden Nő életében egy különleges és felemelő élmény.

Egyszeri és megismételhetetlen minden szülés.
Ebben a folyamatban a NŐ-ből anya  lesz és megszületik a család!

A szülés elötti találkozásainknak az a célja, hogy megismerjük egymást, kialakulhasson egy bizalmi kapcsolat, melynek révén összehasonlíthatatlan segítséget tud jelenteni neked jelenlétem a vajúdás-szülés folyamatában.

Dúlaként és három gyermekes anyaként nagyon fontosnak tartom, hogy ez az esemény az anya, az apa és a kisbaba számára is maradandó, pozitív élmény legyen.

Ha akarod, közösen felkészülhetünk a szülésedre; átbeszélhetjük a benned felmerülő kérdéseket, félelmeket;sorra vesszük a teendőket; elkészíthetjük a szülési tervedet.

Ha szeretnéd, akkor a vajúdás és szülés óráiban is támogatlak.Folyamatos fizikai és érzelmi támogatást nyújtok számodra akkor is, ha a párod nem szeretne vagy nem tud veled lenni. De partneredet is segíteni fogom a folyamatban, ha jelen szeretne lenni.

Igényeitek szerint segítek az egészségügyi személyzettel való kommunikációban.

Szülés után is veled maradok, ha igényled; segítek az első mellrehelyezésben; ha szeretnéd meglátogatlak a kórházban töltött napok alatt is. 

Tudnod kell néhány dologról, amiket dúlaként nem tehetek:

  • Nem mérek vérnyomást, magzati szívhangot; nem végezhetek hüvelyi és egyéb vizsgálatot. 
  • Nem hozok döntéseket helyetted, de megfelelő információval hozzásegítelek egy jólinformáltságon nyugvó döntés meghozatalához. 
  • Nem beszélhetek a nevedben a kórházi személyzettel. 

Ha szeretnél találkozni velem, hívj bizalommal! Nem biztos, hogy engem keresel és én leszek a dúlád, de ez csak akkor fog kiderülni, ha találkozunk:-)

Kapcsolatfelvételi lap

Neved: *:
A város,ahol élsz: *:
Telefonszámod: *:
E-mail címed: *:
Mely szolgáltatásom érdekel? *:Honnan hallottál rólam?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Addig is ajánlom szeretettel az általam írt cikkeket a témában: http://www.babanet.hu/szakertok/187810

 Kép forrása:Pinterest